Bij Rijschool Cool worden de rijlessen verzorgd door Andrea Verstraeten. Je hebt dus altijd les van dezelfde instructrice. Om met elkaar kennis te maken, kom ik bij je thuis voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal ik de werkwijze van Rijschool Cool uitleggen. Samen bespreken we wat de beste lestijden voor jou zijn en hoe de rijlessen er voor jou uit zullen zien. Dankzij deze persoonlijke aanpak worden de rijlessen aan jouw leermethode aangepast. Want iedereen leert op een andere manier! Dus ben je een snelle leerling, of zijn er juist wat extra aandachtspunten, geen probleem. Samen gaan we op weg naar verkeersveilig en verantwoord rijden.

Want dat is waar Rijschool Cool voor staat: verkeersveilig en verantwoord op weg. Het is behoorlijk druk op de Nederlandse wegen, dus veiligheid is een belangrijk ding. Je eigen veiligheid staat natuurlijk voorop. Maar ook de veiligheid van mensen die straks met jou meerijden. En wat te denken van andere verkeersdeelnemers. Als auto bestuurder heb je nu eenmaal een hoop verantwoordelijkheden. Verantwoord rijden betekent ook milieubewust en energie zuinig rijden. Bij Rijschool Cool leer je daarom rijden volgens de richtlijnen van het Nieuwe Rijden . Kan jij die verantwoording aan? Pas dan ben jij een goeie chauffeur en daar werken we aan bij Rijschool Cool.
0
Heb je een rijbewijs maar problemen met die verantwoording? Breekt het angstzweet uit bij het naderen van een invoegstrook of rotonde. Of heb je al een aantal jaar niet meer gereden? Ook dan ben je van harte welkom bij Rijschool Cool. Met een paar opfrislessen zit je met meer zelfvertrouwen achter het stuur.

Natuurlijk gaan we voor een goede sfeer in de auto, want autorijden is leuk! Het feit dat ik rustig van aard ben en me goed kan inleven in andermans situatie, draagt daar zeker aan bij. Daarnaast ben ik erg punctueel en kom gemaakte afspraken na. Naast meer dan 20 jaar rijervaring ben ik EHBO gediplomeerd en in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag). De lesauto is natuurlijk rookvrij.