Stel je bent klaar voor het praktijk examen, maar je hebt het theorie examen nog niet gehaald! Dit komt steeds vaker voor en geeft een boel frustratie en stress. Het is daarom verstandig om tijdig aan je theorie te beginnen. Eigenlijk al voor je aan je praktijklessen begint. Met het theorie examen op zak ben je ook veel beter voorbereid op het echte rijden door het verkeer, omdat je de taal van de weg kent.

Bij Rijschool Cool kan je je theorie gaan leren en oefenen via Speedtheorie, eventueel in combinatie met een lesboek.  Deze theoriecursus is digitaal en kan je thuis doen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Via je eigen inlogcode heb je de beschikking over 14 korte theoriemodules. Na elke module kan je aan de slag met CBR oefenvragen en na afloop heb je beschikking over 5 uur CBR examentraining.

Mocht blijken dat je met sommige onderdelen moeite hebt dan zullen we dat samen bespreken. En het is echt waar! Het theorie examen is niet zo eenvoudig meer. Je zal er serieus voor moeten leren. Rijschool Cool volgt en ondersteunt jou daarbij, zodat je verder kan voor je rijbewijs.